Direct naar paginainhoud

Telefonisch spreekuur

U kunt bijvoorbeeld bij het wijkteam terecht als zelfstandig wonen niet meer goed gaat. Als u hulp nodig heeft bij het opvoeden van uw kind of bij geldzorgen. Als u voor uzelf of uw huisgenoot op zoek bent naar zorg en ondersteuning vanwege een beperking. Of als u iets wilt doen voor een ander of de buurt. Maar ook als u zich alleen voelt of zich zorgen maakt om iemand anders.

Wij helpen u graag! Bel 14 036. U wordt dan doorverbonden met -of teruggebeld door- een wijkwerker. Of gebruik het online meldingsformulier.

Administratief spreekuur op afspraak

Heeft u hulp nodig bij het invullen van een formulier of begrijpt u een brief niet? Dan kunt u op afspraak terecht bij onze vrijwilligers op het administratief spreekuur. Zij helpen u graag met overzicht in uw geldzaken, dingen doen via internet (bijv. formulieren, DigiD, Woningnet, bijzondere bijstand aanvragen) en bij contact met instanties.

Het administratief spreekuur is op afspraak en gratis. Onze deskundige vrijwilligers staan voor u klaar! Bel 14 036 voor een afspraak of neem contact op met ons via het online meldingsformulier.

Ieder wijkteam heeft spreekuren. Op de pagina van uw wijkteam ziet u wanneer er spreekuren zijn.