Spreekuur

Je kunt bijvoorbeeld bij het wijkteam terecht als zelfstandig wonen niet meer goed gaat. Als je hulp nodig hebt bij het opvoeden van je kind of bij geldzorgen. Als je voor jezelf of je huisgenoot op zoek bent naar zorg en ondersteuning vanwege een beperking. Of als je iets wilt doen voor een ander of de buurt. Maar ook als je je alleen voelt of zorgen maakt om iemand anders.

Wij helpen je graag! Bel 14 036 voor een afspraak of kom langs op het inloopspreekuur. Als je belt, verbinden we je door met een wijkwerker of je wordt teruggebeld. Je kunt ook het online meldingsformulier gebruiken.

Administratief spreekuur

Heeft u hulp nodig bij het invullen van een formulier of begrijpt u een brief niet? Dan kun je terecht bij onze vrijwilligers op het administratief spreekuur. Zij helpen je graag met overzicht in je geldzaken, dingen doen via internet (bijv. formulieren, DigiD, Woningnet, bijzondere bijstand aanvragen) en bij contact met instanties.

Het administratief spreekuur is op afspraak en gratis. Onze deskundige vrijwilligers staan voor je klaar! Bel 14 036 voor een afspraak of neem contact op met ons via het online meldingsformulier.

Ieder wijkteam heeft spreekuren. Op de pagina van uw wijkteam zie je wanneer er spreekuren zijn.